66% wilt liever betere batterij dan andere feature

Gepubliceerd op door in Informatie

66% van de mensen ziet liever een batterij die langer meegaat in de volgende iPhone dan een andere verbeterende feature zoals de camera of betere CPU. Zo blijkt uit een onderzoek van CNet. Hieronder hebben wij de resultaten van de meest gewilde features en andere specs onder elkaar gezet.

Uit onderzoek van CNet onder meer dan 11.000 gebruikers blijkt dat 66% van de mensen het meest zit te wachten op een batterij die langer mee gaat. Daarna komen pas de features zoals een betere processor (19%), betere camera (14%) of een iPhone in het goud (1%). Verder plaatste CNet nog een aantal statistieken over iOS 7 features, een aantal onbestaande features, scherm grootte, materiaal en opslag. Bekijk de resultaten hieronder.

Diverse statistieken over de iPhone 5S van CNet

Diverse statistieken over de iPhone 5S van CNet

Bij het materiaal zegt slechts 6% te zitten wachten op een plastic model. Opmerkelijk, omdat Apple mogelijk op 10 september ook de iPhone 5C gaat presenteren. Dit toestel zal van plastic zijn, maar zo te zien blijken weinig mensen hier erg geintresseerd naar te zijn.

iOS 7 is ook erg veranderd qua uiterlijk, maar biedt ook diverse nieuwe functionaliteiten. Zo is het control center er bij gekomen en blijken veel mensen hier op te hebben gewacht; 44% kiest dit als belangrijkste nieuwe feature. Daarna volgt de automatische update van Apps met 24%.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.