Ook Apple event op 11 september in China

Gepubliceerd op door in Nieuws

Apple heeft gisteren zijn uitnodigingen verstuurd voor de release van de volgende iPhone voor 10 september. Vandaag hebben diverse Chinese media ook een uitnodiging gehad voor een evenement op 11 september in China. Mogelijk gaat het over een overeenkomst tussen Apple en China Mobile.

Het is het eerste evenement wat Apple in China gaat houden zal op 9 september plaats vinden.  Het is niet omdat het de eerste keer is dat Apple zijn iPhone’s zal gaan verkopen in dit land, maar omdat oudere iPhone’s niet overweg konden met de 3G en 4G technologie van China Mobile. De nieuwe processor van Qualcomm ondersteund dit wel. Hiermee kan Apple 740 miljoen klanten meer bereiken dan voorheen. Dit is het aantal klanten wat China Mobile heeft.

sep_2013_event_invite

Op de achtergrond zien we rondjes in vele kleuren. De kleuren staan voor de 5C die in 5 kleuren beschikbaar zal komen. Ook komt de iPhone 5S in 3 kleuren beschikbaar.

Naast het voordeel dat de iPhone 5C dus geschikt is voor het netwerk van China Mobile, heeft het ook het voordeel dat dit nieuwe toestel een stuk goedkoper is. Op dit moment kiezen veel Chinezen voor een Android toestel omdat die goedkoper zijn.

Via

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.