Apple gaat iPhone inruilen mogelijk maken

Gepubliceerd op door in Informatie

Wanneer je een nieuwe telefoon zoekt en bijvoorbeeld van de iPhone 4 naar de iPhone 5S gaat, komt je oude telefoon waarschijnlijk ergens in een kast te liggen om vervolgens over een aantal jaar weg te kunnen gooien. Hiervoor komt Apple mogelijk voor de iPhone 5S release nog met een oplossing: De mogelijkheid om korting te krijgen op je iPhone 5S koop.

Ga je de iPhone 5S kopen, maar vind je de prijs van over de 600 euro te hoog? Dan komt Apple mogelijk nog dit jaar met een mooie oplossing. Tenminste, als je nu ook al een iPhone hebt. Je kan dan je telefoon inleveren bij de Apple store en vervolgens korting krijgen op je volgende aankoop.

Volgens TechCrunch wordt het nu al getest bij verschillende Apple stores om je oude telefoon in te ruilen en een korting te krijgen op de volgende iPhone aankoop. Voor bijvoorbeeld de  iPhone 4 krijg je 100 tot 200 dollar (omgerekend 86 tot 150 euro) korting en voor de 4S al 250 dollar (bijna 200 euro) korting. Zo zal de iPhone 5S dan minder dan 500 euro kosten.

Volgens de site is het niet mogelijk om je iPhone in te ruilen voor geld of voor bijvoorbeeld een gift card. Je kan het toestel dus alleen inwisselen om een korting te krijgen op je aankoop.

Apple heeft nog niet gereageerd op de vraag van commentaar, maar wanneer hier meer bekend over is en wanneer we weten of het ook mogelijk is in Nederland, zullen we je op deze website hier meer over laten weten.

Via

 

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.