Apple overweegt 4G advanced voor iPhone 5S

Gepubliceerd op door in Nieuws

Ondanks dat de Nederlandse providers slechts een half jaar bezig zijn met het opzetten van de 4G netwerken, zijn ze bij Apple volgens de geruchten al aan het kijken voor ondersteuning van 4G Advanced, de opvolger van 4G waarmee nog hogere snelheden kunnen worden gehaald. Apple zou hierover in gesprek zijn met de Zuid-Koreaanse provider SK Telecom.

iPhone-LTE-270x198Met 4G LTE Advanced kunnen snelheden worden gehaald van 1 Gbps aan download, ruim 3 keer zo snel als hetgeen wat 4G LTE op dit moment kan bieden. Ook de uploadsnelheid ligt een stuk hoger. In plaats van 75 Mbps bij 4G, kan er tot 500 Mbps geüpload worden. Deze snelheden klinken uiteraard goed in de oren, maar de werkelijke snelheid ligt vaak een stuk lager door vele verschillende factoren.

Voordat we 4G Advanced in Nederland kunnen verwachten, zijn we waarschijnlijk wel 10 jaar verder. We verwachten ook dat de iPhone 5S met 4G LTE Advanced niet naar Nederland zal komen. Op dit moment zijn de providers bezig met het installeren van 4G. Bijvoorbeeld KPN geeft 4G dekking in en rond Amsterdam. Andere providers verwachten ook rond de zomer ondersteuning voor 4G te kunnen bieden.

Naast dit gerucht, zijn er ook al andere geruchten opgedoken met specificaties van wat we in de iPhone 5S kunnen vinden. Zo wordt er gesproken over een A7 processor, dunner scherm, grotere versie van 128 GB en meerdere kleure

Via

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.