Apple test iPhone en iPad met groter scherm

Gepubliceerd op door in Geruchten

Apple is bezig met het testen van iPhones en iPads met een groter scherm. Dit melden verschillende leveranciers aan Wall Street Journal.Volgens de bron zou Apple bezig zijn met het testen van een iPhone met een scherm groter dan 4 inch en een iPad met een 13 inch scherm.

Opvallend is dat het niet de eerste keer is dat er gesproken wordt over een groter scherm voor de nieuwe iPhone. Daarnaast is het wel gebruikelijk dat Apple meerdere versies maakt om zo te kijken welke het best in de smaak in vallen.. In juni meldde Reuters al dat Apple aan een model werkt met een 4,7 inch scherm en 5,7 inch scherm.

Daarnaast meldde de doorgaans betrouwbare krant Commercial Times dat de iPhone 5S vertraging op zou lopen doordat het uitgerust zou worden met een 4,3 inch scherm. Andere bronnen geven alleen aan dat het grotere scherm nog niet gebruikt zal gaan worden bij de volgende iPhone.

Bron: WJS

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Een reactie

  1. e.m.hoffman

    ik heb een iphone 5 dat was mijn eerste iphone daar heb ik lang voor moeten sparen. maar was meteen verkocht hoewel ik ook nog een samsung note twee heb die nu in de la ligt te wachten op een update die maar niet komt dat heeft mij doen besluiten samsung maar aan de kerstboom te hangen er wordt ergens gezegdt eens een iphone altijd een iphone dat geloof ik nu ook KOM MAAR IPHONE 6 IK WACHT GEDULDIG.

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.

1 Reactie  comments