‘Apple zal nieuwe iPhones op 10 september aankondigen’

Gepubliceerd op door in Geruchten

Bronnen van de website AllthingsD hebben aangegeven dat Apple zijn nieuwe iPhones op 10 september zal aankondigen. De website heeft veel bronnen bij Apple waardoor ze vorig jaar de datum ook al konden vertellen voordat Apple de datum bekend gemaakt had. Hoogstwaarschijnlijk zal tijdens dit evenement de iPhone 5S en de goedkopere iPhone, de iPhone 5C aangekondigd worden.

iphone-5s-releaseDinsdag 10 september is precies de dag voor dat de IFA beurs in Berlijn start. Dat zou een slimme zet zijn van Apple aangezien ze dan alle aandacht naar zich toe kunnen trekken. Naast de nieuwe toestellen van Apple zal ook de definitieve versie van iOS 7 gepresenteerd worden.

Als we de geruchten mogen geloven zal de iPhone 5S uitgerust worden met een vernieuwde processor, 2GB geheugen en een 12 megapixel camera. Daarnaast wordt er ook gesproken over een vingerafdruksensor in de homeknop. De iPhone 5C zal het goedkopere model van Apple worden. De iPhone 5C zal volgens de geruchten uitgerust zijn met een plastic behuizing die in meerdere kleuren op de markt zal verschijnen.

Apple stuurt de uitnodigingen vaak 2 weken voordat het daadwerkelijk presentatie plaatsvind. Dit zou betekenen dat de uitnodigingen op 27 augustus verstuurd gaan worden. Wij houden je op de hoogte.

Eerder werd er gesproken over een release op 20 september. Dit was aan de hand van een aantal beredeneringen die IBTimes heeft gedaan. Deze website zit dus niet heel ver naast de datum die AllThingsD zegt.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.