Bevestig je e-mailadres

Voordat wij je op de hoogte kunnen houden van de release van de iPhone 5S en je kans kunt maken op de volgende iPhone, zul je eerst je e-mailadres moeten bevestigen. Je ontvangt zometeen een verificatie-mail met daarin een link waarop je moet klikken om je inschrijving te bevestigen.

Geen mail ontvangen? Het kan zijn dat de e-mail in je spambox of ongewenste e-mail is beland. Controleer de spambox op een e-mail van iPhone5Skopen.com.

Nadat de inschrijving bevestigd is zal je zodra de iPhone 5S beschikbaar komt in Nederland direct een e-mail ontvangen!

7 reacties

 1. Jeordy Jansen

  Wacht met spanning af waneer hij uitkomt kan niet wachten

 2. WIeke

  ik wil deze iphone zoo graag! heb al vaak meegedaan maar nooit gewonnen please gun mij deze iphone !!

 3. Jan

  Het is altijd leuk om hem als een van de eerste toezien en alles zelf te ontdekken.

 4. Schotanus

  Heel tof kan niet wachten tot hij uitkomt , volgens radiobericht wordt hij morgen voorgesteld .

 5. Rob H

  Ik ben benieuwd naar de nieuwe Iphones. Tegelijkertijd houd ik m’n hart vast voor de toekomst. Zal het Apple lukken om stand te houden tegenover Samsung en wie weet de nieuwe Newkia? Een aantal zaken heeft Apple niet goed aangepakt. Ze verliezen veel markt. Toch wil ik n nieuwe iphone. Alleen al omdat het een bewezen goed product is maar ook omdat ik het Samsung niet gun.

 6. jeremie

  Ik ben ook benieuwd naar de nieuwe iPhone 5s is die beter dan de Samsung galaxy note 3 dat zal ik ontdekken.!!

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.