Diverse onderdelen iPhone 5S

Gepubliceerd op door in Geruchten

naast de vele mockups, zijn er ook al diverse onderdelen langs gekomen van een toestel waarbij het vermoedelijk gaat om de iPhone 5S. In dit bericht hebben wij nog een aantal onderdelen van de 5S geplaatst. Ondanks dat het toestel er volgens de geruchten er anders uit ziet, kunnen we wel veel vernieuwingen aan de binnenkant verwachten.

We hebben naast de mockups, ook al een aantal keer geschreven over de onderdelen. Zo doken er gekleurde onderdelen op, wat overeenkomt met diverse geruchten dat de iPhone in meerdere kleuren zal verschijnen. Daarnaast heeft de website BGR diverse foto’s ontvangen van de Wi-Fi onderdelen. Nu hebben wij nog een aantal foto’s die ook weer een aantal verschillen laten zien.

Op de foto’s zien we diverse verschillen aan het moederbord en andere chips, waardoor het aannemelijk is dat er het één en ander gaat veranderen aan de binnenkant. Ook zien we op de foto’s dat het design van het toestel vrijwel het zelfde is. Mogelijk komen er een aantal kleine veranderingen die van buiten te zien zijn. Dit zijn de hogere resolutie, het dunnere toestel en mogelijk meer kleuren waarin de iPhone 5 verkrijgbaar is.

Het patroon wat we nu herkennen bij de vorige Apple toestellen, is dat iedere 2 jaar er een nieuw design komt. Zo hadden we eerst de iPhone 3G en de 3GS die qua uiterlijk hetzelfde waren. Toen kwam de iPhone 4 en vervolgens de 4S die vrijwel hetzelfde waren van buiten en vorig jaar is er de iPhone 5 aangekondigd, die ook weer een nieuw design heeft. Of Tim Cook ook dit patroon zal aanhouden is natuurlijk de vraag.

Via

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.