Foto’s

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met diverse foto’s van de iPhone 5S.

Mockups van de iPhone 5S

Ondanks dat het toestel nog niet is aangekondigd (waarschijnlijk op 10 september), zijn vele designers al aan de slag gegaan om een mockup te maken. Zo een schetsontwerp is vaak een samenstelling van geruchten, verwerkt in 1 foto. Sommige foto’s zijn gericht op features die de iPhone 5S of een latere iPhone mogelijk kan gaan bieden.

Gelekte foto’s onderdelen

Naast deze schetsontwerpen, zijn er ook al diverse onderdelen op het internet verschenen waarvan men meent dat het hier om de iPhone 5S gaat. Deze foto’s hebben wij hieronder geplaatst.

Of het hierbij ook daadwerkelijk om de onderdelen van de iPhone 5S gaat, moet tijdens de release of wanneer het toestel beschikbaar is, vanzelf helder worden. Helaas moeten we het tot die tijd nog even met deze foto’s doen. Wanneer er meer foto’s opduiken, kan je deze bekijken in de artikelen of op deze pagina.

Foto’s iPhone 5C

Naast de iPhone 5S, wordt er veel gesproken over een goedkopere iPhone. Hier zijn ook al diverse foto’s van opgedoken. Op één van de foto’s is te het doosje te zien, waarop aan de zijkant “iPhone 5C” staat. Er zijn al veel foto’s gelekt, alleen is er verder nog niets bekend over prijzen. Bekijk hieronder de gelekte foto’s.

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.