Foto’s: iPhone 5S verpakking 128 GB opgedoken

Gepubliceerd op door in Informatie

Er waren al vele geruchten over een iPhone 5S in de 128 GB variant, maar nu is dit ook te zien op foto’s. Tenminste, dat wordt beweerd op de Chinese website. Hieronder hebben wij twee foto’s waarop het doosje te zien is en bekijken of deze foto’s echt zijn…

Een foto is gemaakt van de achterkant van het doosje. Hier zien we groot de 128 GB staan en een aantal specificaties.

iPhone-5s-verpakking-128GB

Op de andere foto zien we de zijkant, die de naam van het nieuwe toestel zou moeten bevestigen.

iphone-5s-verpakking

De vraag is nu natuurlijk: Zijn de foto’s echt, of gaat het om een photoshop? Wanneer we kijken op de eerste afbeeldingen naar het vlakje om ‘128 GB’, is dat wel erg krap tegen de letters aan. Ook zien we een iets donkerdere kleur. Daarnaast is het linker stukje van het doosje weggelaten, waar ergens iPhone 5S te vinden zou moeten zijn.

Op de tweede foto zien we dus wel iPhone 5S staan. Hier vallen echter twee dingen aan op: De ‘S’ is erg helder en het lijkt erop dat de S recht staat, terwijl de tekst iets scheef staat. We hebben de lineaal er langs gelegd en hieronder het resultaat:

Untitled-2

Zo blijkt dus maar weer dat niet alle geruchten even aannemelijk zijn. In ieder geval hopen we dat er nog wel een 128 GB variant komt. Op 10 september zullen we het weten, want dan zal, als de geruchten kloppen, Apple zijn nieuwe iPhone aankondigen.

Via

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.