Foto’s van de prototype iPhone 5S wijzen op A7 processor

Gepubliceerd op door in Geruchten

Het lijkt erop dat de iPhone 5S die later dit jaar zal verschijnen uitgerust zal worden met een A7 processor. Dit blijkt uit foto’s die de website MacRumors heeft ontvangen. Deze website kreeg al eerder foto’s in handen waarin te zien was dat het toestel uitgerust zal worden met een grotere accu en een dubbele LED flitser.

Macrumors heeft nu nieuwe foto’s ontvangen waarin waarschijnlijk de A7 processor te zien is. De chip op de foto’s is voorzien van het typenummer APL0698. De chip van de iPhone 5 is voorzien van het typenummer van APL0598. Het lijkt er dus op dat het hier om een vernieuwde processor gaat. Volgens Macrumors stamt dit prototype uit december 2012 en is het voorzien van 1GB geheugen.

Een opvallend detail is ook nog dat het chipnummer begint met een K (namelijk K1A0062). De voorgaande chips van de iPhone begonnen met een N, dit verwees naar de fabrikant Samsung. Dit zou dus kunnen betekenen dat de nieuwe A7 processor door een andere fabrikant is gemaakt. Eerder gingen er al geruchten dat Apple zou overstappen naar de leverancier TSMC. In deze geruchten werd alleen aangegeven dat Apple pas vanaf de A8 processor zou overstappen van leverancier.

Hieronder hebben we de nieuwe uitgelekte foto’s geplaatst.

iphone_5S_5_side_by_side-800x830
(iPhone 5S links, iPhone 5 rechts)

iphone_5S_chip

iphone_5S_rear_text

iphone_5S_camera_flash-800x380

Via: Macrumors

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.