Foto’s van goedkope iPhone opgedoken

Gepubliceerd op door in Nieuws

De laatste tijd duiken er veel foto’s op waar onderdelen van de iPhone 5S op te zien zijn. Nu zijn er ook foto’s opgedoken waarop de achterkant van een mogelijke iPhone te zien is die een iets goedkopere uitstraling heeft. Mogelijk gaat het hierbij om foto’s van de iPhone Lite, die een stuk goedkoper moet zijn dan de iPhone’s die we nu hebben gehad.

Op de franse website Nowhereelse.fr zijn diverse foto’s opgedoken waarop de achterkant te zien is van een iPhone, waarbij het mogelijk gaat om de achterkant van de iPhone Lite, aldus nutech.nl. Deze achterkantjes zijn in diverse kleuren, wat aansluit bij diverse eerdere geruchten die langs kwamen. Of het hierbij ook ging om de iPhone Lite, is natuurlijk de vraag.

Op Nowhereesle staat ook dat er rekening mee moet worden gehouden dat het kan gaat om een Chinese kloon of dat het slechts een aantal achterkantjes zijn die op een iPhone 5 kunnen worden gemaakt. Het tweede lijkt volgens de site het meest het geval, omdat de schroefgaten overeen komen met die van de iPhone 5, maar het is uiteraard mogelijk dat de iPhone 5S het zelfde moederbord krijgt en dus de schroefgaten op dezelfde plek heeft zitten.

Er gaan al langer geruchten dat Apple zou werken aan een goedkopere iPhone, maar of die ook in de kleuren zoals hierboven komen, is natuurlijk de vraag. Voor de hand zou liggen als Apple de zelfde kleuren zou gebruiken als die van de iPod. Wanneer er een iPhone Lite komt, zal de prijs van deze smartphone volgens analisten rond de 300 euro liggen. Daarnaast is het ook nog de vraag of zo een budget smartphone in Nederland uit zal komen. Op dit moment wordt er veel gesproken over China en India waar Apple de markt mee wilt bedienen met deze goedkopere iPhone.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.