Foto’s van scherm nieuwe iPhone gelekt

Gepubliceerd op door in Geruchten

Een aantal reparatiebedrijven waaronder iHeart Repair hebben foto’s gedeeld met de website Macrumours.com waarin het nieuwe scherm van de iPhone 5S te zien is. Daarnaast zijn er eerder al foto’s opgedoken van het moederbord van de volgende iPhone. Een opvallend detail daarbij is ook dat deze componenten ook precies met elkaar matchen.

Op de uitgelekte foto’s is te zien dat de componenten niet heel veel af te wijken van de componenten die nu in de iPhone 5 zitten, maar toch is er een klein verschil te zien. Er is onder andere te zien dat de display kabel anders geplaatst is en daarnaast zit de uitsluiting voor de schermkabel op het moederbord ook op een andere plek. We verwachten zelf al de iPhone 5S niet hele grote veranderingen met zich mee zal brengen, maar wellicht kunnen we uit de aanpassingen aan het scherm en het moederbord wel opmaken dat er qua interne specificaties wel iets gaat veranderen.

Er wordt verwacht dat de iPhone 5S een snellere processor krijgt,meer accucapaciteit krijgt en een verbeterde camera. De aanpassingen aan het scherm en moederbord kunnen ook wijzen op verbeterde resolutie van het scherm.

In de onderstaande uitgelekte foto’s is het scherm te zien. Daarnaast hebben we ook de foto van het nieuwe moederbord. (Vergeleken met het moederbord van de iPhone 5).

iphone_5s_display_assembly

iphone_5s_5_logic_boards_front_top

Via: Macrumours

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.