Foto’s van vermoedelijke iPhone 5S duiken op

Gepubliceerd op door in Geruchten

De website MacRumors heeft foto’s ontvangen van de vermoedelijke iPhone 5S. In de foto’s in de binnenkant en de achterkant van het toestel te zien. Op de foto’s is te zien dat het toestel voorzien is van een dubbele LED-flitser en een grotere accu. Macrumors is redelijk betrouwbare bron aangezien ze al vaker geruchten gepubliceerd hebben die achteraf waar bleken te zijn.

De dubbele led-flitser zou er voor zorgen dat de volgende iPhone veel betere foto’s in omstandigheden met weinig licht kan maken. Daarnaast zorgt een zo’n led-flitser er ook voor dat een veel groter gebied verlicht kan worden. Ook gaan er nog geruchten dat de camera een sensor zou bevatten met meer megapixels, maar dat is niet uit deze foto’s af te leiden.

Op de foto van de binnenkant van de mogelijke iPhone 5S is te zien dat het toestel beschikt over een 1560 mAh accu. De iPhone 5 is op dit moment voorzien van een 1430 mAh accu. Dit zou dus betekenen dat de volgende iPhone met een betere accu uitgerust wordt.

Bekijk de foto’s hieronder.

iphone_5s_achterkant

iphone_5s_interior

Qua design is er aan de buitenland weinig verandert en zoals verwacht lijkt het toestel nog veel op de iPhone 5. Toch is de layout van de hardware aan de binnenkant wel een beetje aangepast.

MacRumors verwacht net als veel andere bronnen dat het toestel in september/oktober aangekondigd zal worden door Apple. Ook zou Apple nog werken aan een goedkopere iPhone die ook later dit jaar op de markt zal verschijnen.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Een reactie

  1. Tim

    En wie zegt dat die accu ook echt groter is? Ik repareer iPhones, en zie eigenlijk geen verschil met de huidige iPhone 5 accu… Daarnaast ziet die accu er nou niet echt lekker uit als een nieuw model die zo van Apple komt, de kreukels staan erop?!

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.

1 Reactie  comments