Gerucht: iPhone 5S kan filmen in slow-motion

Gepubliceerd op door in Geruchten

Het lijkt erop dat de volgende iPhone uitgerust zal worden met een mogelijkheid om te filmen in slow-motion. Eerder gingen er al geruchten over een verbeterde camera met een dubbele LED flitser. De website 9to5mac heeft de programmacode van de iOS 7 onderzocht en kwam daar verwijzingen tegen naar de zogenaamde “Mogul” functie.

Het is niet helemaal zeker of deze feature daadwerkelijk in de volgende iPhone zal verschijnen, maar er is wel een grote kans. De website 9to5mac heeft geprobeerd de functie te activeren op een iPhone 5, maar dit is niet gelukt omdat de hardware van de huidige iPhone deze functie niet ondersteund.

De Samsung Galaxy S4 heeft al de mogelijkheid om te filmen in slow-motion. De functie zorgt ervoor dat er 120 beelden per seconden worden opgenomen bij het filmen, daarna worden deze beelden vertraagd afgespeeld waardoor je het slow-motion effect krijgt. Om een indruk te krijgen van deze functie hebben we hieronder een slow-motion filmpje van de Samsung Galaxy S4 geplaatst. Persoonlijk vind dat het er best cool uit ziet.

Wat zou jij er van vinden als de iPhone 5S daadwerkelijk de mogelijkheid heeft om in slow-motion te filmen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

Bron: 9to5mac

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.