Gerucht:iPhone 5s release op 20 september?

Gepubliceerd op door in Geruchten

De laatste tijd duiken er steeds meer geruchten op over de opvolger van de iPhone 5. Zo zijn er al diverse geruchten langs gekomen over de specificaties en zijn hier ook al diverse foto’s van verschenen. Nu het zomer is, duiken er ook meer geruchten op over een mogelijke release datum. IBTimes spreekt over 20 september..

Op de website van IBTimes is een interessant artikel verschenen waarop logisch nagedacht wordt over wanneer er een nieuwe iPhone zal worden gelanceerd. De datum waarop zij de aankondiging verwachten is 10 september, waarna het vervolgens op 20 september in de winkel zal liggen. Wel nu: Waar hebben ze dit op gebaseerd?

Vorig jaar werd tijdens het WWDC 2012 iOS 6 onthuld. Dit was vorig jaar op 11 juni. Precies 100 dagen er na werd het besturingssysteem vrijgegeven. Omdat ze denken dat Tim Cook niet zal gaan knoeien met de succesformule die Steve Jobs hanteerde, verwachten ze dat ook iOS 7 100 dagen na de aankondiging zal worden vrijgegeven. Dit zal 18 dus 18 september zijn.

Wat heeft iOS met de iPhone 5 te maken hebben? Wel, dat is dat Apple geen nieuwe software vrijgeeft zonder daarbij een nieuw stukje hardware te onthullen. Daarom verwachten ze dat Apple een week ervoor, op 10 september zijn nieuwe iPhone 5S zal onthullen en deze op 20 september uit zal brengen. Ook denkt IBTimes dat het hierbij gaat om de iPhone 5S en niet om de iPhone 6.

Afbeelding iPhone Lite

Afbeelding iPhone Lite

Naast de iPhone 5S, doet de site ook een gooi naar de release van de goedkopere iPhone, die in de geruchtenwereld bekend staat als de iPhone Lite. Zij verachten dat dit 1 of  2 weken na de release zal zijn van de iPhone 5S. Dit voorkomt de enorme chaos bij de winkels en zo kunnen de shops zich eerst focussen op de iPhone 5S. Ook is het, wanneer het 2 weken na de 5S release is, precies 2 jaar na de iPhone 4S release.

Het klinkt zeker als mogelijk, maar de datum is vooral gebaseerd op voorgaande jaren. We zijn zeer benieuwd of het klopt. Wanneer denk jij dat de 5S uitkomt? En welke theorie zit er achter? Verklaar het hieronder in een reactie.

Via

Update: Op 11 augustus schreef AllThingsD.com dat de iPhone 5S onthuld zal worden op 10 september. Deze datum is tevens bevestigd door Jim Dalrymple met een Yup. Jim heeft veel bronnen dicht bij Apple en heeft het nog nooit fout gehad met eerdere geruchten.

Update 2: 3 september heeft Apple de uitnodigingen verstuurd naar de genodigden voor het Apple event op 10 september. De voorspelling van IBTimes en de ‘Yup’ van Jim Dalrymple kloppen.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.