‘Grijze variant vervangt waarschijnlijk zwart’

Gepubliceerd op door in Geruchten

De laatste tijd zien we ook van de iPhone 5S diverse kleuren voorbij komen. Goud, maar ook grijs. Ieder jaar heeft Apple standaard 2 kleuren, maar sinds 26 september wordt er gesproken over 4 kleuren voor de 5S. Hoe aannemelijk is dit? En is de grijze variant niet in plaats van de zwarte variant?

Op de website van Forbes is een artikel verschenen waarop ingegaan wordt op de 4 kleuren waarover de laatste tijd gespeculeerd wordt. Zo zeggen zij dat de foto van de grijze variant niet direct betekend dat de iPhone 5S in 4 kleuren komt. Mogelijk gaat het hierbij om de nieuwe zwarte variant. Betreft de gouden variant beweren zij ook dat deze er komt.

De schrijver is een beetje gaan Photoshoppen en heeft de gouden variant die te zien was op een foto die laatst is gelekt deels bewerkt. De bewerkte versie is hieronder te bekijken:

iphone-5s-fan-graphite-gold-silver-2

Op deze foto zien we dus 3 toestellen. De bovenste van de 3 toestellen zal aan de boven- en onderkant zwart zijn en in het midden grijs. De middelste van de 3 zal aan de boven- en onderkant wit zijn en in het midden goud. De onderste van deze 3, de witte variant van de iPhone 5, zal ligt grijs met zilveren achterkant zijn.

Of het de combinatie zoals hierboven gaat worden is natuurlijk niet zeker maar slechts een suggestie. Op 10 september zal Apple zijn nieuwe toestellen gaan aankondigen en dan zullen we zien in hoeveel kleuren het toestel beschikbaar komt en of er ook een  128 GB variant bij zit.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.