‘iPhone 5S en iPhone 5C vanaf 25 oktober in de winkel’

Gepubliceerd op door in Geruchten

Deze week meldde de website AllthingsD al dat de nieuwe toestellen van Apple waarschijnlijk aangekondigd worden. Nu meldt een de website Techmaniacs dat de iPhone 5S en iPhone 5C mogelijk vanaf 25 oktober in de winkels zullen liggen. Volgens de bron zou Apple de twee toestellen eigenlijk 6 weken eerder in winkels willen hebben, maar door de komst van de nieuwe iPad en iPad Mini 2 zou dit proces vertraagd zijn.

De eerder gelekte datum voor de release van het toestel op 10 september is gisteren ook bevestigd met een “Yup’ door Jim Dalrymple. Jim Dalrymple heeft veel bronnen dichtbij bij Apple. Hij schijnt dit te alleen te doen bij geruchten waarvan hij zeker is dat het gerucht ook klopt.

De release datum van 10 september is ook officieel bevestigd door Apple.

Volgens de laatste geruchten zal de iPhone 5S uitgerust worden met een A7 processor, 2GB geheugen, een verbeterde camera met dubbele LED flitser en een vingerprintscanner. Daarnaast zal het toestel ook worden voorzien van een accu.

De iPhone 5C zal een plastic telefoon worden met de grootte van een iPhone 5. Het toestel zou volgens de geruchten in meerdere kleuren beschikbaar komen. De prijs van het toestel zal in de buurt komen van de low-end Android smartphones.

Bron: Knowyourmobile

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.