‘iPhone 5S komt in gouden variant en 128GB model’

Gepubliceerd op door in Geruchten

Bekende analist Ming-Chi Kuo heeft een rapport gemaakt over wat hij verwacht op 10 september wanneer Apple met de nieuwe iPhone komt. Volgens Kuo komt de iPhone 5S in een gouden variant en een 128GB model. Ming-Chi Kuo heeft al vaker bij het rechte eind gehad qua geruchten, dus deze geruchten zijn dan ook redelijk betrouwbaar.

Hij beweert ook dat de iPhone 5S uitgerust zal worden met een 8 megapixel camera met een dubbele LED flitser. Daarnaast zal het toestel voorzien zijn van een A7 processor, 1GB ram en een vingerafdrukscanner. Wat betreft de camera hebben we al verschillende geruchten voorbij zien komen, maar het lijkt er in ieder geval op de kwaliteit van de camera verbeterd zal worden. Daarnaast beweert Kuo dat het toestel niet uitgerust wordt met NFC.

Op dit moment gaat de iPhone niet verder dan 64 GB. Veel concurrenten bieden al smartphones met een opslag van 128 GB. Eerder kwam er al eens het gerucht voorbij dat er een iPhone 5S model zou komen met 128 GB opslag. Ook Kuo beweerd dit nu dus.

ifamily1

Bron: 9to5mac

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.