KPN

Abonnementen KPN

KPN biedt een klein assortiment aan abonnementen. Hierbij gaat het om 2 Basis Mobiel pakketten en 3 Alles-in-één pakketten. De Basis mobiel pakketten zijn voor bedoeld voor diegene die hun telefoon gebruiken voor WhatsApp’en en e-mail te checken. Je kan hiermee tot maximaal 200 MB internet afnemen. Voor diegene die meer willen, zijn er de Alles-in-één pakketten waarmee je onbeperkt kan bellen en SMSen en ook nog 4000 MB internet hebt. Daarnaast heb je met alle Alles-in-één pakketten toegang tot het razendsnelle 4G netwerk waarmee je tot maximaal 50 Mbps kan afnemen.

Over KPN

KPN, wat voor 1998 bekend stond als PTT (telecom), is een grote speler op het gebied van telecommunicatie. KPN Mobile is tevens ook marktleider op dit gebied. Hieronder vallen KPN, Hi, Telfort en Simyo. Wanneer je dus bij één van deze providers zit, maak je dus ook gebruik van het netwerk van KPN. De provider heeft een goede dekking, wat op de rechter afbeelding goed is weergegeven.

Waarom KPN?

KPN is een erg betrouwbaar netwerk en biedt daarnaast ook goede service. Je betaald weliswaar iets meer als bij andere providers, maar je krijgt hier ook weer wat voor terug. Zo is deze provider als eerste met de uitrol van zijn nieuwe 4G netwerken waarmee je razendsnel kan internetten.

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.