“iPhone 5S krijgt camera module met losse flitser”

Gepubliceerd op door in Geruchten

Er zijn nieuwe foto’s opgedoken van de cameramodule van de iPhone 5S. De website Nowhereelse.fr heeft deze foto’s gepubliceerd. Op de foto is te zien dat de cameramodule een losse flitser heeft. Bij de iPhone 5 zit de flitser direct op de cameramodule.

Het onderdeel is opgedoken in een catalogus met daarin reparatie-onderdelen voor toekomstige iPhone’s. Aangezien dit bedrijf geen plastic toestellen repareert lijkt het erop dat dit onderdeel voor de iPhone 5S bedoeld is.

Er gingen al eerder geruchten over een dubbele LED flitser in de nieuwe iPhone. Dat is ook de rede dat deze geruchten aardig kunnen kloppen. In de onderstaande foto is goed te zien wat het verschil is tussen de cameramodule van de iPhone 5 en iPhone 5S.

iPhone-5S-Camera-1-908x529

Betreft verdere specificaties is er nog niet heel veel bekend. Er wordt gesproken over een 12 megapixel camera, maar ook over een 13 megapixel camera. Betreft de opslaggrootte gaat Apple mogelijk ook een stapje groter: 128 GB. Uiteraard gaat de processor ook vooruit, maar het is nog niet bekend met welke processor het toestel wordt uitgerust.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.