iPhone 5S onderdeel in grijs opgedoken

Gepubliceerd op door in Nieuws

De laatste tijd doken er diverse geruchten op over een champagnekleurige iPhone 5S. Nu zijn er opnieuw foto’s opgedoken van de gouden variant, maar zien we hier ook een onderdeel bijzitten die een andere kleur heeft. De website zelf noemt het gunmetal, of beter gezegd: staalgrijs. Bekijk de foto’s hieronder.

Eerder zagen we al diverse foto’s langskomen van een goudkleurige variant. Nu zijn er door de dezelfde bron opnieuw foto’s gelekt waarin we ditmaal een nano-simkaart houder zien in de kleur staalgrijs.

iPhone_5S_tray_gunmetal-578-80

Eerder zagen we ook al de kleuren goud, zilver en bruin langskomen van diverse onderdelen. Je vraagt je misschien af, waarom wel de staalgrijze variant, maar niet de zilveren en bruine? Uiteraard zijn deze kleuren nog steeds mogelijk. We weten immers nooit zeker van tevoren wat Apple gaat presenteren. Wel is het zo dat de staalgrijze variant van dezelfde bron komt als de eerder gelekte champagne-goud kleurige onderdelen en we nu een stuk dichter bij de release zitten.

Mogelijk lekken er binnenkort meer onderdelen in deze kleur. Mocht dit het geval zijn, zullen wij deze direct op deze website plaatsen. Houdt ons dus goed in de gaten.

Via

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.