Release

Benieuwd wanneer de iPhone 5S release zal plaatsvinden? Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van verschillende data waarover de website heeft geschreven als de release datum. Wanneer je het evenement wilt volgen waarop de iPhone 5S wordt aangekondigd of wilt weten wanneer de iPhone 5s in Nederland komt, kan je de onderstaande schema raadplegen om een indicatie te krijgen van welke data het toestel wordt aangekondigd volgens diverse media.

Indicatie iPhone 5S release

iphone-5s-releaseDiverse media: WWDC 2013 (10-06-2013)
Macrumors.com augustus 2013
AllThingsD.com 10 september 2013 (Bevestigd door Jim Dalrymple).

10 september is bevestigd door Apple als de release datum!

Hierbij gaat het dus om de datum waarop het toestel wordt aangekondigd. Verwacht wordt dat rond 20 september de verkoop van start zal gaan in Amerika. Vorig jaar kwam het toestel 3 weken na de aankondiging beschikbaar in Nederland.

Wil jij de iPhone 5S winnen?

Tijdens de aankondiging van de iPhone 5S zal Apple hoogstwaarschijnlijk direct zijn prijzen bekend maken. Verschillende aanbieders zullen kort daarna de mogelijkheid bieden om het toestel te pre-orderen. Om te voorkomen dat je moet uitzoeken welke aanbieder voor jou het goedkoopst is en je niet te laat bent, bieden wij een gratis reminder service aan. Door hieronder jouw e-mail adres op te geven en jouw provider te selecteren, ontvang je eenmalig een e-mail met de goedkoopste prijzen van de iPhone 5S. Daarnaast maak je automatisch kans om de iPhone 5S/6 te winnen!


Provider:

Eerdere release datums iPhones

iPhone 2G – 9 november 2007
iPhone 3G – 9 juni 2008
iPhone 3GS – 8 juni 2009
iPhone 4 – 7 juni 2010
iPhone 4S – 4 oktober 2011
iPhone 5 – 12 september 2012
iPhone 5S – ???

Vanaf de iPhone 3G tot de iPhone 4 heeft Apple zijn toestellen aangekondigd tijdens het WWDC evenement. Vanaf de iPhone 4S is Apple hier dus weer vanaf geweken, waardoor het lastig te zeggen is wanneer het toestel wordt aangekondigd. In ieder geval zal het niet tijdens het WWDC plaatsvinden, omdat dat evenement voor dit jaar al is geweest.

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.