Vodafone

Abonnementen Vodafone

Vodafone heeft 2 soorten abonnementen. De Bel + SMS + Web abonnementen zijn voor diegene die niet heel veel op internet zitten, maar nog wel wat willen bellen. Daarnaast biedt Vodafone de Red abonnementen waarmee je veel meer data kan afnemen en ook de snelheid een stuk hoger is. (Vanaf 14,4 Mbps tot 42 Mbps).

Bij de Vodafone Red abonnementen kan je tevens kiezen of je de telefoon gratis wilt, of hier iets voor wilt betalen en vervolgens minder betaald voor je abonnement. Wanneer je kiest voor de eenmalige kosten, bespaar je ongeveer 50 euro gezien over het totaal.

Over Vodafone

Vodafone is een erg grote speler op het gebied van telecom en is al ruim 30 jaar actief. Totaal zijn er 4 miljoen klanten aangesloten bij Vodafone. Daarnaast zijn er nog een aantal andere aanbieders die zijn aangesloten bij Vodafone. De bekendste zijn Sizz en Hollandsnieuwe. Ook Blyk zit bij Vodafone.

Waarom Vodafone?

We zagen het afgelopen jaar veel wijzigingen in de prijzen en abonnementen van de providers. Vodafone kwam met de Red abonnementen, maar heeft gelukkig niet zijn prijzen enorm verhoogd. Daarnaast bieden zij een goede service en hebben ze een goede dekking in heel Nederland. Zodra de iphone 5S uitkomt, moet natuurlijk blijken of Vodafone ook goedkoop is, maar dat zal niet lang meer duren. Naar verwachting is de release op 10 september.

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.