Preorder iPhone 5S

Vanaf 25 oktober 2013 is het mogelijk om de iPhone 5S te bestellen in Nederland. Wij hebben een overzicht gemaakt van de diverse providers en webshops die al gestart zijn met de verkoop. Binnenkort zal er ook een overzicht komen met de goedkoopste abonnementen.

#AanbiederLevertijdBekijk
1Studentmobiel24 uurBekijken
2GSMwijzer24 uurBekijken
3Belsimpel24 uurBekijken
4T-Mobile2 tot 3 werkdagenBekijken
5Vodafone24 uurBekijken
6Coolblue7 dagenBekijken

Wij helpen je graag bij het zoeken en vergelijken!

Om jou te helpen bij het vinden van de beste deal, zullen wij op deze website abonnementen vergelijken van diverse providers. Daarnaast is het ook slim om te kijken voor welke aanbieder je kiest. Zo bieden bijvoorbeeld Studentmobiel, GSMWijzer, Belsimpel en Typhone abonnementen aan van onder andere de providers Vodafone, T-Mobile, KPN, Hi en Telfort. Wij zullen op deze website van de verschillende aanbieders de abonnementen vergelijken. Dit scheelt jou tijd en zo heb je diect de beste deal.

Hoe vergelijken wij de abonnementen?

Alle providers bieden hun eigen abonnementen aan. Daarnaast hebben de verschillende aanbieders hun eigen abonnementsopbouw. Zo betaal je bij de ene aanbieder meer voor het toestel en minder voor het abonnement. Dit maakt het allemaal een stuk lastiger om te vergelijk. Wij berekenen de abonnementsprijs als volgt:

  1. We tellen de eenmalige kosten bij elkaar op (Opstartkosten, verzendkosten en toestelkosten).
  2. We bereken de totale prijs van het abonnement. Hierin is zowel de actieprijs/duur en de prijs daarna meegenomen.
  3. Deze kosten tellen wij bij elkaar op, waardoor je eenvoudig kan zien welk abonnement het goedkoopst is.

Een reactie

  1. Niels

    Haha. “De laatste van deze 3 is wel erg opmerkelijk en onwaarschijnlijk. Dit zou pas anderhalve maand na de aankondiging zijn.”.

    En toch bleek AllThingsD gelijk te hebben. šŸ™‚

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.