‘Komst gouden iPhone 5S vrijwel zeker’

Gepubliceerd op door in Geruchten

Naast de geruchten, doken er de laatste tijd ook al foto’s op van een gouden iPhone. De komst van een gouden variant lijkt nu vrijwel zeker. Grote sites zoals AllThingsD, iMore, TechCrunch en 9to5mac beweren dat er een gouden variant van de iPhone 5S komt. Hieronder hebben wij nog een aantal foto’s van deze gouden variant..

Op de foto’s die we eerder zagen van de gouden variant van de iPhone 5S, was het goud heel erg opvallend en overheersend. Op de foto’s die nu gelekt zijn, lijkt het toestel wat meer champagne goud waardoor de kleur wat minder overheerst.

gold_iphone_5s_mockup_imore_fixed
gold-iphone-640x479

Veel Nederlanders zullen niet zo snel kiezen voor zo een opvallende kleur. Vooral in landen als China en India is deze kleur erg populair. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat Apple er voor kiest om een gouden variant uit te brengen. Toch is de kleur dus minder opvallend dan op de foto die we voorheen zagen. Deze variant zien we op de onderstaande foto.

20130817-184017.jpg

Of de prijs voor de gouden variant hetzelfde is als voor de witte en zwarte variant is niet bekend. Het gaat natuurlijk niet om echt goud, dus we verwachten dat het dezelfde prijs krijgt als de witte en de zwarte variant.

Zou jij het afwegen om de gouden variant te kopen?

Via

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.