Medewerkers AT&T geen verlof rond half september

Gepubliceerd op door in Nieuws

De iPhone 5 wordt vermoedelijk op 10 september aangekondigd. Ondanks dat het nog niet is bevestigd door Apple zelf, lijkt het erop dat het Amerikaanse telecombedrijf AT&T geen verlof mogen nemen vanaf half september tot eind september. Dit in verband met de verwachte drukte van de iPhone 5S en de goedkopere iPhone 5C.

att-iphone-5Ook vorig jaar al hadden de medewerkers van AT&T al een vakantieverbod rond de iPhone 5 release. De iPhone 5 werd toen aangekondigd op 12 september en op 21 september in Amerika geleverd. Dit jaar stonden de pijlen gericht op 10 september. Dit is op 3 september bevestigd door Apple. Verwacht wordt dat de verkoop in Amerika gestart wordt op 20 september.

Ook medewerkers van T-Mobile hebben niet de mogelijkheid om in die periode vakantie te nemen. Waarschijnlijk wordt het dit jaar extreem druk bij de providers omdat er dit jaar voor het eerst 2 verschillende toestellen worden geïntroduceerd, namelijk de iPhone 5S en de iPhone 5C. Ook zullen deze twee toestellen mogelijk in meer kleuren dan voorheen beschikbaar komen, wat het extra moeilijk maakt voor de grote providers om alles op orde te krijgen.

Nog 11 dagen en dan zal Tim Cook waarschijnlijk de nieuwe toestelen presenteren. Er is nog geen officiële uitnodiging verstuurd door Apple, die we eerlijk gezegd wel deze week hadden verwacht. We zijn dus erg benieuwd wanneer we deze langs zien komen.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.