Meer foto’s grijze variant iPhone 5S

Gepubliceerd op door in Nieuws

Vanmorgen nog plaatste we een afbeelding met één onderdeel van de iPhone 5S in de kleur staalgrijs. Nu zijn er opnieuw afbeeldingen opgedoken van deze grijze variant. Dit maal gaat het om de gehele case. Dit maakt de geruchten direct een stuk aannemelijker.

Bij de iPhone 5C zou de C moeten staan voor Color omdat het toestel in 5 kleuren beschikbaar komt, maar ook de 5S lijkt in meerdere kleuren beschikbaar te komen. Voorheen zagen we altijd een wit en een zwart model, maar nu lijken er dus 4 kleuren te komen. Vandaag doken er namelijk vele foto’s op van een grijze variant. Hieronder een aantal foto’s uit de galerij van sonnydickson.com

Daarnaast zijn er ook 11 foto’s geplaatst waarop de gouden variant, de metaal-grijze variant en de voorkant te zien zijn. Om deze 3 onderdelen liggen ook nog diverse onderdelen zoals knoppen, de Simkaart houder en diverse chips.

Wanneer Apple inderdaad de iPhone 5S zal aankondigen in 4 verschillende kleuren, zal het aantal mogelijkheden ineens een stuk groter worden. Voorheen was er alleen de keuze tussen zwart en wit en 16, 32 of 64 GB (6 combinaties). Als Apple inderdaad 4 kleuren zal uitbrengen en ook met een 128 GB versie komt, zijn er in eens 16 combinaties + nog alle combinaties van de iPhone 5C en omdat ieder jaar er vele problemen zijn omtrent de leveringen, zijn we erg benieuwd wat Apple op 10 september gaat presenteren.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.