Naam iPhone 5S opgedoken op website Japanse aanbieder

Gepubliceerd op door in Nieuws

Nu we steeds dichter bij 10 september komen lijkt het erop dat steeds meer aanbieders en bedrijven zich aan het klaarmaken zijn voor de release van de iPhone 5S. Zo ook nu weer is er op de Australische website van kddi.com de naam iPhone 5S langsgekomen.

De naam iPhone 5S heeft even op de website gestaan, maar is al snel weer verwijderd. Wel hebben andere sites een screenshot weten te maken als bewijs dat deze naam op de website heeft gestaan. Deze screenshot is hieronder te bekijken.

iphone-5s-kddi

De laatste tijd wijze er steeds meer dingen op een release op 10 september (Op 3-9-2013 bevestigd). Zo hebben veel winkels al een vakantieverbod vanaf half september tot eind september. Dit zagen we vorig jaar ook bij de release van de iPhone 5. Die stond gepland op 12 september en toen mochten de werknemers van diverse bedrijven zoals AT&T, Verizon en andere grote aanbieders geen vrij nemen rond half tot eind september.

Naast dit bewijs beweerd de website geeky-gadgets.com ook dat er een aantal dagen geleden op de Hongaarse website van Apple zelf ook de naam iPhone 5S voorbij kwam. Hier hebben ze alleen geen screenshot of ander bewijs van.

Verwacht wordt dat er naast de iPhone 5S ook de iPhone 5C wordt aangekondigd. Een mid-end toestel wat gemaakt is van plastic en in 5 kleuren beschikbaar komt.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.