Nieuwe mockup foto’s van de iPhone 5S & iPhone 5C verschenen

Gepubliceerd op door in Concepten

De laatste tijd gaan er veel geruchten over de iPhone 5S en over het goedkopere model wat hoogstwaarschijnlijk als de iPhone 5C op de markt komt. De website Vietnamese website tinhte.vn heeft mockups ontvangen van de mogelijke iPhone 5C en iPhone 5S van de website phukiengiare.vn. De bron heeft eerder een mockup van de iPad Mini gelekt in 2012 en dit product is ook daadwerkelijk zo op de markt gekomen.

iPhone 5S

De mockups zijn gebasseerd op partners van de website phukiengaria.vn die contacten hebben met Chinese leveranciers. Volgens de partners van de website phukiengaria.vn krijgt de iPhone 5S 2GB geheugen en een 12 megapixel camera. Qua design verscheelt de iPhone 5S weinig met de iPhone 5, wel is op de achterkant te zien dat de camera + flitser een andere indeling heeft.

iPhone_5S_iPhone_5C-7

iPhone 5C

De goedkopere versie is volgens de bron 100% van plastic en is net zo groot als de iPhone 5. De hoeken zijn iets ronder en de knoppen zijn ook van plastic. (Niet van metaal zoals bij de iPhone 5). Aan de onderkant is het grootste verschil twee grotere schroeven en de andere gaatjes voor de speakers en microfoon. Daarnaast is de Lighting connector ook anders als bij de iPhone 5. De vernieuwde lighning connector voor de iPhone 5C hebben we ook al eens eerder gezien in eerdere mockups en gelekte afbeeldingen.

iPhone_5S_iPhone_5C-9

 Nieuwe connector iPhone 5S?

iPhone_5S_iPhone_5C
Nieuwe connector iPhone 5C?
iPhone_5S_iPhone_5C-31

 

Meer afbeeldingen hier.

Bron: Tinthe.vn

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.