Nieuwe specs 5s: Processor 20% efficiënter

Gepubliceerd op door in Geruchten

Er zijn diverse nieuwe specificaties van de iPhone 5S opgedoken. Analist Ming-Chi Kuo heeft een aantal nieuwe details gedeeld over het nieuwe toestel van Apple. Veel specs hebben we al eerder langs zien komen, maar worden nu nog eens bevestigd door Ming-Chi.

iPhone5S.AppleInsiderVolgens de analist wordt de volgende processor 20 procent efficiënter. De naam voor deze processor zal volgens de analist A7 gaan heten, wat ook logisch zou zijn omdat de iPhone 5 is uitgerust met de A6 processor. Ook zegt hij iets over het geheugen, hij verwacht namelijk dat het toestel wordt uitgerust met 1 GB (LPDDR3) RAM geheugen. Dit is in vergelijking met de concurrenten niet heel veel, maar bij Apple zien we wel altijd dat het geheugen veel efficiënter gebruikt wordt, waardoor dit totaal niet zorgwekkend is.

Andere geruchten die volgens Ming-Chi Kuo waar zijn, zijn de 128 GB variant, een goud gekleurde variant, dubbele LED fliters en de verbeterde aperture van f/2.0

Voor de iPhone 5 waren veel geruchten totaal niet aannemelijk, omdat alles veel beter geheim bleef. Met de iPhone 5 zagen we dat veel geruchten naderhand waar bleken te zijn. Nu worden veel bronnen die er vorig jaar dichtbij zaten geraadpleegd. Veel van deze bronnen zeggen veelal het zelfde, waardoor de geruchten steeds aannemelijker worden. Of het ook allemaal echt zo is, zal blijken op 10 september. Dan wordt naar verwachting de iPhone 5S aangekondigd.

Update: De release datum van 10 september is bevestigd. Lees hier het artikel.

Via

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.