Officiele video van de iPhone 5S online gezet

Gepubliceerd op door in Video

Gisteren is de iPhone 5S dan eindelijk officieel aangekondigd. Op dit moment is het nog niet helemaal bekend wanneer we het toestel in Nederland kunnen verwachten, maar dat zal in ieder geval voor het einde van het jaar zijn. Tijdens de presentatie gaf Tim Cook namelijk aan dat zowel de iPhone 5S en iPhone 5C in december 2013 in 100 verschillende landen verkocht zal worden.

Apple heeft twee video’s online gezet over de iPhone 5S. De eerste video gaat voornamelijk ook de vingerprintscanner en de tweede video voornamelijk over de camera. Het lijkt er in ieder geval op dat Apple aardig trots is op de gouden iPhone, want in beide filmpjes komen we hem meerdere keren tegen. Bekijk de video’s hieronder.

Eén van de nieuwe iPhone 5S features is de vingerprintscanner. Vanaf nu hoef je geen irritante passcodes meer te onthouden om je scherm te ontgrendelen. Wanneer je je vinger over de homeknop haalt zal de iPhone 5S gelijk ontgrendelen. Je vingerafdruk wordt bewaard op de A7 chip en zal niet verzonden worden naar Apple.

De camera komt met een aantal leuke features. Zo is de camera uitgerust met een dubbele flitser. Eén felle flitser en één minder felle flitser zodat de belichting van de foto’s optimaal is. Daarnaast bevat de camera ook een vernieuwde auto image stabilisation. Wanneer je een foto maakt zal het toestel eigenlijk vier foto’s maken. De foto’s worden daarna door de iPhone samengevoegt zodat je altijd een goede foto hebt.

 

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Een reactie

  1. Jeroen Boumans

    Ik neem aan dat u bedoelt “zowel de iPhone 5s als de iPhone 5c”?

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.

1 Reactie  comments