Oude iPhone’s nog erg belangrijk voor Apple

Gepubliceerd op door in Nieuws

Ondanks dat de iPhone 5 erg populair is, heeft Tim Cook laten weten dat de oudere iPhones zoals de iPhone 4 en 4S nog erg belangrijk zijn voor het bedrijf. Vooral in landen als India en Polen zijn de oudere toestellen nog erg populair. Wel blijft de iPhone 5 het best verkochte model van Apple.

iphone-4s-iphone-5Ondanks dat de iPhone 5 erg populair is en al 31,2 miljoen keer is verkocht, blijven ook de twee voorgangers van dit toestel erg populair. Deze toestellen samen zouden bijna net zoveel worden verkocht als de iPhone 5. Landen waar deze toestellen erg populair zijn, zijn China, India, Polen en Turkije. In India zorgde het zelfs voor een groei van 400%. In Polen en Turkije zorgde dit voor een groei van 60%. De toestellen zijn erg populair doordat de prijzen van de toestellen lager zijn.

Waar op deze website ook veel over gesproken wordt, is een goedkopere iPhone. Er gaan al langere tijd geruchten over een budget-iPhone, maar dit jaar zien we ook diverse foto’s voorbij komen. Het uitbrengen van een goedkopere iPhone zal in ieder geval ten goede doen van de verkopen in de hierboven genoemde landen.

Tim Cook laat hier nooit zoveel over uit. Wat hij wel zij is het volgende:
“Wat we zien is dat het aantal mensen dat voor het eerst een smartphone koopt dankzij de iPhone 4 erg indrukwekkend is. We willen zo veel mogelijk kopers aantrekken als we kunnen.” Daarnaast zei hij:”We kondigen dingen iets aan wanneer wij er klaar voor zijn.” Een goedkopere iPhoe zal hier dus goed bij passen.

Via

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.