Prijzen iPhone 5S & iPhone 5C europa bekend, lancering Nederland onbekend

Gepubliceerd op door in Informatie

De prijzen van de iPhone 5S en iPhone 5C zijn bekend geworden. De iPhone 5C 16GB begint vanaf € 599. De prijs van de iPhone 5S 16 begint bij € 699. Over een mogelijke lanceerdatum in Nederland is nog niks bekend. Het zou deze maand kunnen zijn, maar ook eind van het jaar. Wij verwachten wel dat we in Nederland het toestel deze maand nog kunnen verwachten.

Het valt ons op dat er tussen de iPhone 5C en iPhone 5S 16GB maar 100 euro prijsverschil zit. Voor 100 euro meer krijg je dus een sneller toestel, betere camera en een vingerafdrukscanner.

iPhone-5sEen volledig overzicht van de prijzen in Europa:

iPhone 5C:
16GB € 599
32GB € 699

iPhone 5S:
16GB € 699
32GB € 799
64GB € 899

Wat vind jij van deze prijzen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

Via

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

 • Gratis alert
 • Als eerst op de hoogte
 • De beste deals
 • Geen spam
 • Win de iPhone 5S


Provider:


 

7 reacties

 1. Aaron

  zou de iPhone 5 dan stuk goedkoper worden?

 2. Duur

  Niet normaal.
  Men wil een iPhone om het design.
  Die prijs dwingt men om het uiterlijk van de iPhone te verstoppen in een jas van hoesjes, bumpers , tasjes en beschermlaagjes.
  Men heeft dan nul plezier van een glimmende gouden telefoon!

 3. Richard van Heukelum

  De prijzen in europa zijn altijd al belachelijk hoog geweest, en Nederland weet er ook wel raad mee. Te gek voor woorden. Ik sla ook deze versie over en hou mijn 4s nog fijn in gebruik, de groeten.

 4. Guido van Hees

  Belachelijk duur! Maar dat zal ze bij Apple wat kunnen schelen, ze worden toch wel verkocht, nou ik ben het met je eens Richard, ook mijn 4S werkt nog prima, gaat nog makkelijk een jaar mee!
  En maar zeggen dat er een goedkopere iphone op komt was….. bijna gelukt

 5. Patrick

  Echt heel raar dat ze de projzen niet iets naar beneden gooien zeg.
  Ik dacht dat iphone goedkoper zou gaan worden,
  Samsung heeft veel betere telefoons sneller mooiere foto’s internet antenne is altijd al beter, meer interne werkgeheugen….. Ik snap apple echt niet!
  Nu kunnen ze nog misbruik maken van die naam, maar dat houd echt een keer op, dan is die naam ineens een slechte naam geworden .

 6. sabah

  ik vind het overdreven duur, en ik maar maanden wachten op en goedkopere iphone, met hun valse beloftes geraken ze ooit wel eronder door. ze zijn echt op hun kop gevallen als je een iphone met 64G dan betaal je 1OOO euro en dat voor een telefoon?waar ik 2 laptops en idd en samsung smartpone met meer interne werkgeheugen kan verkrijgen.!!!!

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.

7 Reacties  comments