Processor iPhone 5S 31% sneller

Gepubliceerd op door in Geruchten

Nu 10 september steeds meer nadert en we steeds dichter bij de release van de iPhone 5S komen, duiken er ook steeds meer geruchten op over het toestel. Zo beweerde Clayton Morris via Twitter dat de iPhone 5S een processor zal krijgen die 31% sneller is dan de processor van de iPhone 5.

screen-shot-2013-08-25-at-11-24-28-amDe iPhone 5 die is voorzien van een A6 chip bevat een dual-core processor. Het lijkt erop dat Apple hier niet van af zal gaan wijken en ook bij de 5S zal kiezen voor een processor met 2 kernen. Toch kan er een groot verschil zitten tussen deze twee processoren: Zo zal mogelijk de volgende iPhone een 64 bit processor krijgen.

Mogelijk komt de 64 bits processor ook in de volgende generaties iPad’s. Analisten verwachten namelijk dat dit vrij snel zal gebeuren. Is het niet in de A7 chip die we ook bij de iPhone 5S zullen zien, dan wel in de A8 chip die volgend jaar mogelijk in de iPhone 6 komt. Deze chip zal zorgen voor zorgen dat grafische beelden en animaties een stuk soepeler lopen.

Daarnaast meldde Clayton Morris via Twitter dat er een nieuwe chip bij komt voor het detecteren van bewegingen (Motion tracking). Mogelijk zullen we dit terugzien in bijvoorbeeld de vorm van een camera upgrade. Denk bijvoorbeeld aan slow-motion film opnames waar eerder over gesproken werd.

 Via

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.