iPhone 5S winnen? (Nog 250 lootjes beschikbaar)

Gepubliceerd op door in Informatie

Dat er vanavond een iPhone 5S wordt aangekondigd lijkt vrijwel zeker. Hoe het toestel ook gaat heten, wij verloten de nieuwe iPhone. Wanneer je je inschrijft maak je kans op een iPhone 5S en ontvang je een reminder wanneer het toestel in Nederland beschikbaar is. Wil jij kans maken op de iPhone 5S? wees er dan snel bij. Er zijn nog maar 300 lootjes beschikbaar.

De iPhone is altijd erg gewild geweest. Wanneer het toestel te koop is in Nederland, moet je er altijd snel bij zijn. Mits je het niet erg vindt om weken te moeten wachten. Wil jij de volgende iPhone? Wij helpen je hierin graag met het zoeken naar het goedkoopste abonnement. Door hieronder je e-mailadres+provider achter te laten, sturen wij je een overzicht met de beste deals zodra het toestel beschikbaar is bij diverse webshops. Daarnaast kan je ook nog de iPhone 5S winnen! Hier hoef je dan verder niks meer voor te doen.

Provider:


 

De volgende iPhone wordt verloot onder alle Nederlandse en Belgische fans. Mocht de volgende telefoon niet van Apple geen iPhone heten, maar iets anders, verloten we dat toestel. Wanneer je in het verleden al je e-mail adres hebt achter gelaten, maak je automatisch kans op de iPhone 5S/6. Een tweede e-mail adres achterlaten is niet toegestaan, maar deze actie doorvertellen aan vrienden mag natuurlijk wel šŸ˜‰

Wanneer er nog onduidelijkheden zijn, kan je hieronder reageren of de algemene voorwaarden bekijken.

 

3 reacties

 1. dora nijkamp

  Ik zou het geweldig vinden deze Iphone te winnen, heel eerlijk, hij is me te duur om te kopen.

 2. Jose Gheldof

  Hoop dat ik er eentje mag winnen,wel ben ik een echte Apple fan,zou mij heel goed doen en heel veel kunnen gebruiken !

 3. Danny Almeida

  Ik zoek al jaren naar een goede Smartphone tot ik deze actie vond.
  Het zou echt super super leuk zijn als ik had gewonnen

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.

3 Reacties  comments