Veel websitebezoek van iOS 7 afgelopen paar dagen

Gepubliceerd op door in Nieuws

Nog een maand wachten en dan vind er alweer een evenement plaats van Apple genaamd WWDC. Dit staat voor Worldwide Developers Conference. Verwacht wordt dat tijdens dit evenement iOS 7 wordt aangekondigd en dat we daar al een paar previews van krijgen. Het bedrijf Onswipe heeft de afgelopen dagen een aardige piek waargenomen van bezoekers die websites bezoeken met iOS 7.

Het lijkt er dus op dat Apple iOS 7 al aardig aan het testen is. Na onderzoek van het bedrijf Onswipe lijken de meeste bezoekers die websites met iOS 7 bezoeken uit Cupertino of San Fransico te komen. Ongeveer 18,75% kwam uit San Francisco en 17,9% uit Cupertino. Van alle bezoekers die de website met iOS 7 bezochten kwam 75% van de iPhone en 25% van iPads.

Normaal gesprokken test Apple de nieuwe iOS versie intern voordat de developer preview wordt uitgebracht. De developer preview komt vaak beschikbaar na de aankondiging van een nieuwe versie van iOS. Developers kunnen dan feedback geven zodat de uiteindelijke versie die uitgerold zal worden naar klanten en hoogstwaarschijnlijk standaard op de iPhone 5S zal staan.

Bron: iPhoneclub

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.