‘Verkoop iPhone 5S start op 20 september’

Gepubliceerd op door in Geruchten

De Japanse krant “Nikkei” meldt dat de verkoop van de iPhone 5S en iPhone 5C starten op 20 september 2013. Dit zou betekenen dat het toestel 10 dagen na de aankondiging al in de winkels zal liggen in Japan. Nederland is vaak een week later aan beurt dat de eerste batch. Dat zou betekenen dat de verkoop in Nederland start op 27 september.

Er natuurlijk altijd een mogelijkheid dat de verkoop ook bij ons in Nederland start op 20 september, maar als we kijken naar de release van de iPhone 4S en iPhone 5S waren wij 2 weken na de officiële aankondiging aan de beurt.

Volgens de laatste geruchten komt de iPhone 5S in het zwart, wit en een gouden versies. Daarnaast zal het toestel vermoedelijk uitgerust worden met een vingerafdrukscanner, verbeterde processor en verbeterde camera met dubbele LED flitser.

Naast de iPhone 5S zal Apple ook een goedkoper model lanceren die op dit moment onder de naam “iPhone 5C” bekend staat. De iPhone 5C wordt een budgetmodel die waarschijnlijk tussen de iPhone 4S en iPhone 5 gepositioneerd wordt.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.