‘Verkoop nieuwe iPhone’s begint vanaf 20 september’

Gepubliceerd op door in Geruchten

Personeel van de T-Mobile Amerika heeft van 20 september t/m 22 september een verbod om vakantie te nemen. Vorig jaar nam T-Mobile dezelfde maatregelen rond de release van de iPhone. Het lijkt er dus op de verkoop in Amerika vanaf 20 september start. In Amerika worden nieuwe iPhone’s vaak één of twee weken eerder gelanceerd als in Nederland en België.

9to5mac.com meldt dat het wel opvallend is als T-Mobile start met de verkoop van de nieuwe iPhone’s vanaf 20 september. Dit zou namelijk dan de eerste keer zijn dat bij alle vier de grote providers het toestel tegelijk beschikbaar zal zijn.

Eerder gingen er ook al geruchten dat de nieuwe iPhone vanaf 20 september gelanceerd zal worden in Griekenland en Japan. De aankondiging van de toestellen zal volgens de laatste geruchten op 10 september plaatsvinden. Apple zal dan mogelijk een iPhone 5S en goedkopere iPhone 5C aankondigen.

Update: Op 3 september 2013 heeft Apple de uitnodigingen verstuurd voor het evenement waarop de iPhone 5S wordt aangekondigd. 10 september is hiermee bevestigd.

Bron: 9to5mac.com

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.