Video: Hoe goed kan de gouden iPhone tegen krassen?

Gepubliceerd op door in Video

De laatste tijd gaan er veel geruchten over de komst van een gouden iPhone 5S. In de onderstaande video wordt de achterkant van het toestel onder handen genomen. Hoe brengt het toestel er van af? En is het beter bestemd tegen krassen dan de iPhone 5? Bekijk het hieronder in de video.

In de video zien we 3 toestellen, of misschien beter gezegd 2 toestellen + 1 case. Het gaat om de iPhone 5 in de witte en de zwarte variant en de iPhone 5S in het goud. Het gaat hierbij alleen om de achterkant. Toch kan je al vast een indruk krijgen hoe het toestel bestemd is tegen krassen. Eerst met een muntje, vervolgens met het mes. Hoe brengt het toestel het er vanaf? Bekijk het in de video hieronder.

Of het hier om een echte achterkant gaat is sterk de vraag. We zien alleen iPhone staan en zien een Apple logo, maar de tekst die we onderaan elke iPhone vinden ontbreekt. Als het hierbij gaat om een replica is het de vraag of de echte gouden variant het er hetzelfde vanaf brengt.

Er gaan al lange tijd geruchten over een gouden variant. Begin juni doken er al gouden onderdelen op. 14 augustus zagen we voor het eerst een foto van de case. Op 10 september zullen we het weten, dan gaat Apple waarschijnlijk zijn nieuwe iPhone(‘s) aankondigen.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.