Video gouden iPhone 5S case VS iPhone 5

Gepubliceerd op door in Video

Video’s van de iPhone 5S case zijn geen uitzondering meer. De afgelopen tijd hebben wij al diverse video’s voorbij zien komen waarop de case te zien is. Toch hebben we nog een video gevonden die we graag met je willen delen. In deze video worden de onderdelen van de iPhone 5 getest op de iPhone 5S.

In de video die is gemaakt door tldtoday zien we de gouden (champagne kleurige) iPhone 5S naast de iPhone 5. De onderdelen van de iPhone 5 worden eruit gehaald en getest in de iPhone 5S case. Past het of niet? Bekijk het in de video hieronder.

De batterij van de iPhone 5S lijkt een klein stukje groter te worden. Wanneer ze de batterij uit de iPhone 5 in die van de 5S case plaatsen, blijft er namelijk een stukje ruimte over. Eerder werd er ook al gesproken over een grotere accu, maar dat lijkt nu dus bevestigd. Ook testen ze het simkaartslot. De houder past door de gleuf van de case, alleen wanneer ze het moederbord van de iPhone 5 ervoor houden, blijkt dit niet te passen.

Ondanks dat het hier niet blijkt te gaan om een case voor de iPhone 5, is er nog wel 1 opmerkelijk puntje. De achterkant van de iPhone 5S bevat alleen de naam iPhone en niet de tekst die we normaal altijd onderaan de iPhone vinden. Verder is het uiterlijk van de case wel hetzelfde als de iPhone 5.

Nog 11 dagen en dan zullen we het weten of de iPhone 5S ook in het goud beschikbaar zal komen.

Als eerste de iPhone 5S?

Schrijf je in voor de reminder + win een iPhone 5S

  • Gratis alert
  • Als eerst op de hoogte
  • De beste deals
  • Geen spam
  • Win de iPhone 5S


Provider:


 

Wat vind jij? Laat hieronder een reactie achter.